Jekleničke Pura

Ker so iz nerjavečega jekla, smo jih poimenovali JEKLENIČKE. Jih poznate?
Pura jekleničke se od drugih stekleničk razlikujejo v tem, da so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Ne vsebujejo plastike in nevarnih snovi, ki se iz nje izločajo (100 % brez BPA, ftalatov in PVC). Prav tako ne vsebujejo škodljivih premazov kot običajne aluminijaste stekleničke. Tudi pokrovi so narejeni iz nerjavečega jekla, kajti kaj pomaga piti iz zdrave jeklene stekleničke s plastičnim ustnikom?

 

Jekleničke so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebujejo BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v vašo stekleničko. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

V vašo novo Pura jekleničko boste lahko nalili tekočino in se odpravili z njo na izlet. In da je zadeva še bolj zanimiva, lahko izbirate med več različnimi barvami: oranžno, zeleno, vijolično ali rožnato, modro, srebrno…

 

Običajne stekleničke so narejene iz materialov, ki se lahko vežejo z vsebino stekleničke. Tako lahko tekočina v steklenički postane nevarna ali celo strupena.

 

Zakaj bi se odločili za Pura jekleničko iz nerjavečega jekla?
 • ker vsako leto konča v smeteh 38 milijard plastičnih steklenic in traja več kot 700 let, da se razgradijo
 • samo v Ameriki za enoletno zalogo plastičnih steklenic porabijo 54 milijonov sodov nafte
 • za proizvodnjo vsake plastične steklenice za vodo se porabi 2,5 dl nafte in 5 litrov vode
 • narejene so iz 60 % recikliranega materiala in so 100 % razgradljive.

Naj bo vaš nakup ozaveščen in varčen, saj vas bo jeklenička iz nerjavečega jekla spremljala leta in leta. Jeklenička je ravno prav velika, da jo lahko tudi vaš osnovnošolec nese s seboj v šolo ali na izlet. Tekočina v Jeklenički se ne pokvari in lahko ste brez skrbi, da bodo konec dneva v steklenički poleg vaše pijače tudi škodljive snovi iz stekleničke. Odprtina za pitje je precej široka, kar ima več prednosti: iz nje je lahko piti, poleti lahko vanjo enostavno stresete ledene kocke in tudi čiščenje je zelo enostavno. Stekleničko lahko pomivate v pomivalnem stroju, pokrovček pa priporočamo, da ga operete ročno.

Prednosti Pura jekleničk:

 • ker jih lahko uporablja cela družina od novorojenčka naprej,
 • 100% izdelane brez sledi plastike, naftnih derivatov, toksinov, PVC, svinca.
 • izdelane iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla kvalitete 1.4301 oz. 18/8.
 • pokrov stekleničke je izdelan iz nerjavečega jekla, kakor tudi vsi ostali deli stekleničke.
 • najvarnejše stekleničke na svetovnem trgu. Uporaba je podprta s strani neodvisnih strokovnjakov in testiranj.
 • vseživljenjska garancija
 • ker boste ob nakupu stekleničke še bolj ekonomično ozaveščeni pred nevarnostmi plastike in aluminija.izbirate lahko med različnimi barvami stekleničk: vijolično, lila, zeleno in oranžno.
Advertisements